Kontaktirajte nas

Politika privatnosti

Web sajt vortextahograf.rs (u daljem tekstu web sajt) obavezuje se da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja ove web stranice.

Opšte informacije

Ova politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje web sajt koristi lične podatke posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike.

Sigurnost

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Web sajt možete pregledati besplatno i bez ikakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke. Odlučite li da nam posaljete poruku putem forme koja se nalazi na stranici Kontaktirajte nas (upit, komentar), nužno je da nam ostavite lične podatke, kako bismo bili u mogućnosti da vam obezbedimo traženo. Tražimo samo informacije koje su nužne kako bismo što bolje realizovali Vaš zahtev. (Kada se postavlja pitanje, potreban nam je kontakt za povratnu informaciju.)

Sva prava zadržana. Dizajn i izrada sajta PopArt Studio.